Blink

Sådan rigger du dit gummidyr op!

Sådan rigger du dit gummidyr op!

Hvordan rigger jeg et gummidyr op?

Det er super simpelt at rigge et gummidyr op til gummifiskeri i put & take! Start med at skaffe nogle tungstenskroge, og vi anbefaler Troutbite G2-krogene, som er specielt designet til gummifiskeri. Disse kroge er ekstremt stærke og velegnede til store ørreder. De har også et tungstenshoved monteret, hvilket giver dig mulighed for at kaste din gummidyr længere ud og fiske på den ønskede dybde. Du skal naturligvis også have nogle gummidyr til brug.

 

Sådan montere du gummidyret på krogen:

Begynd med at stikke krogen i midten af gummidyret og træk det op til krogebøjningen. Når du når dette punkt, trækker du krogen ud af gummidyret og fører den helt op til hovedet på krogen. Nu er du klar til at fange fisk!

Forfang:

Det er altid en god idé at tilføje noget forfang til din hovedline. Du kan bruge monofil eller fluorocarbon til dette formål. Vi anbefaler cirka 40-50 cm forfang, da dette normalt er tilstrækkeligt. Formålet med forfang er at gøre linen mindre synlig for fisken sammenlignet med fletline. Så på dage, hvor fisken er særligt forsigtig, anbefales det at bruge forfang.

Snaps

Snaps bruges typisk for at gøre det lettere at skifte agn eller kroge hurtigt. Vi har mikro-snaps, der passer perfekt til put & take-fiskeri, uanset om du bruger gummidyr eller blink. Du kan finde de passende 7mm snaps her: 7mm Snaps