Gummifiskeri med gummidyr I put and take

Vil du prøve fiskeriet med gummidyr i put and take? Vi har lavet en video guide til hvordan du fisker med gummidyr, i put and take! 

Gummifiskeri kan være super sjovt - Det kræver ikke det helt store teknik og nemt at begynde med. Gummifiskeriet har aldrig været mere populær, end lige nu, af den årsag, at det virkelig kan være giftigt i put and take søerne! 

De første spørgsmål vil sikkert være - Hvilke gummidyr skal jeg vælge? 

Til gummifiskeriet I put and take, kan der variere meget, hvilke farver, størrelser og dufte der fungere på daværende tidspunkt. Når man fisker med gummidyr i put and take, bruge men relative små og bløde gummidyr. De vejer ikke så meget i sig selv, og derfor skal du også have en kroge på, med noget vægt. Typisk vil man bruge kroge med tungstenshoved på, som giver noget vægt på gummidyret. 

Når man snakker om gummifiskeri i put and take, er det Ultra let grej man går med. Du har ofte en UL stang, med noget utroligt tyndt fletline, ofte med diameteren 0.04-0.1mm. Det er med til at du kan kaste de lettere længere ud, fremfor hvis du havde noget tungere grej! 

Læs næste

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.